vineri, 16 aprilie 2010

poveste

Parfum placut de tigara de foi si cafea.
Doua dame bine sorb cu nesat din cestile maronii si isi zambesc. S-au intalnit dis-de-dimineata sa discute serios despre o problema spinoasa care o rascolise toata noaptea pe una dintre ele.
-Bine, draga mea, dar cum a putut sa-ti faca una ca asta? Ca si cum ti-ar fi aruncat un avertisment care poate deveni oricand o invitatie la duel, spune zambind, cea care parea mai linistita.
-Ei, nu stiu, nu stiu ce sa mai cred, dar uite ca ea mi-a spus-o direct, fara sa-i pese, ca ar trebui sa stau deoparte, ca el e indragostit si nu sunt eu aia, ci altcineva.
-Pai si atunci el de ce a tot stat la povesti cu tine toata saptamana, apoi a vrut sa te cunoasca...ca indragosteala te cam tine ocupat si mental si sufleteste, nu mai ai nici ochi, nici urechi pentru alt fel de socializare, cel putin nu atunci cand esti la inceputul relatiei.
-Ei, vom vedea ce va urma, sunt curioasa cine-i preafericita, raspunde sagalnic cealalta femeie.
S-a tot gandit de ce oare e lumea asta intoarsa cu susu-n jos, pana si relatia barbat-femeie nu mai e una normala, femeia a preluat rolul de vanator si uite, chiar e dispusa sa faca orice numai sa-si inlature orice posibila concurenta. Barbatul a devenit un scop pentru unele femei si, culmea, ele chiar se si pricep sa convinga, trecand peste selectia naturala care implica acea chimie imposibil de descifrat dintre un barbat si femeia lui.
Convinsa ca lucrurile se vor aseza de la sine, intr-un mod firesc, femeia cu zambet sagalnic continua:
-Ma gandesc ca in viata asta nu merita gandurile mele decat o singura persoana: acela care va sti sa ma duca acolo unde numai imaginatia poate ajunge, care va lua din realitate o bucata si o va transforma, modeland-o in lumea noastra, chiar daca pare naiv, iluzoriu si imposibil, barbatii, daca vor, pot face o femeie sa zambeasca din suflet si cu suflet, asa ca prefer sa fiu in continuare femeie si sa ma las cucerita...asta e normalul meu.

 va urma

sursa foto :  galerie.liternet.ro/albume/modafemininala1900...

4 comentarii:

Laura spunea...

Eh...femeile din ziua de azi...se ofera pe tava...

Eu prefer sa ma las cucerita...si barbatul sa faca primul pas...ca de...e barbat...si totul pt ei este vanatoarea...:D

Cristinne spunea...

da, numai sa dai peste un barbat de barbat :D pt ca majoritatea, tot din cauza mandrelor, au devenit comozi si nu se mai agita sa cucereasca o femeie, asta ar insemna sa-si consume din resursele interioare si e prea complicat pt ei... cam asa se face si diferentierea intre un real man si un "fake"=barbat facatura :D hihihi

Laura spunea...

:)))) mda...cam ai dreptate....in ziua de azi le e cam lene sa mai alerge dupa femei...au prea multe oferite ...pt care nu trebuie sa ridice nici macar un degetzel ;))

Unknown spunea...

Super...
Astept cu nerabdare si continuarea!