sâmbătă, 6 februarie 2010

un anti-articol despre sabloane relationale

Tot gasim in diverse publicatii, cunoscute ori novice, tiparite ori online, diverse retete care sa rezolve dilemele intr-o relatie.
Ca, deh, ce ne preocupa, pe noi femeile, in general?

Sa intoarcem pe toate partile o problema, sa despicam firu-n patru...vorba aia, ne tragem din bunici care teseau, crosetau ori lucrau la andrele :D...sa gasim solutii unor probleme extrem de complexe din punctul nostru femeiesc de vedere, dar care de cele mai multe ori nu exista decat in mintea noastra ori sunt chestiuni extrem de simple...

Ei si ce tot dezbate, testeaza, chestioneaza media femeiasca, adicatelea revistele de profil?

Pai subiecte genul 'cum sa tii un barbat langa tine'...

...ei si se emit multe pareri, ca asa si pe dincolo, ca trebuie una-alta etc....neee, daca un barbat deja a calcat stramb, el nu mai e al tau decat cu poza, cu prezenta, mereu se va gandi si in partea cealalta...si intr-un final va alege sau va pendula in permanenta, dar in mod sigur, nu va mai fi niciodata al tau! nu complet! 

Apoi...'cele mai bune sfaturi sa tii pe picioare o relatie'...

...ehhh, atat vreme cat barbatul si femeia sunt niste fiinte totalmente diferite, cu mod de gandire diferit, mai pe scurt cu o constructie interioara diferita, e clar ca foarte rar se vor face sacrificii in asa fel incat cei doi sa fie pe aceeasi lungime de unda si psihic...intr-o relatie singurul lucru pe care partenerii il au in comun e sexul sau banii! atat! in rest, diferentele sunt enorme si nu vor fi depasite niciodata.

Asa ca nu mai incercati sa va supuneti partenerii la fel de fel de terapii gandite de voi sau de altii, ca nu veti face niciodata din ei ceea ce vreti voi...trebuie acceptati ca atare! E simplu: puteti sau nu!

Se cheama toleranta..si pana la urma asta e situatia, daca am putea sa ne modelam un barbat asa cum ne-am dori noi, atunci nu ne-am mai atinge de cei reali, ne-am cumpara tone de plastilina si am sculpta la ei toata ziua :D...

va urma...

sursa foto : nuttygal247waffle.blogspot.com/

Niciun comentariu: