vineri, 29 ianuarie 2010

n-ai cont pe facebook, nu existi!

Mai nou, internetu' asta a devenit un fel de evidenta populatiei online, cu poze, ganduri si prostii...adica tot ce vrei tu sa impartasesti cu ceilalti, pornind de la figura vesela, trista, in vacanta, cu copilul, cu barbatul/sotia/amantul/a, cu prietenii , la prajitura, in piscina etc...

O retea de comunitate unde toata lumea ajunge sa fie prietena cu toata lumea pe principiul daca ala/aia e prieten/a cu tine, doar cu in click poti sa-l/s-o adaugi si tu, in lista ta de amici.

Si uite-asa, ca intr-o mare familie, la o agapa online, se aliniaza o gramada de lume, plus companiile, care, de asemenea, trebuie si ele inscrise in evidentele socialului internetesc.

Cred ca tre' sa-i fac si lu' fi-mea un cont, ca..deh!..maine-poimaine in loc sa iasa afara sa se joace la soare cu copiii, sa intre in contact cu ei, sa se dezvolte normal prin socializarea face to face, va trebui sa se regaseasca si ea printre omuletii care stau bulk pe orice fel de comunitate on-line, ca niste boabe de strugure pe un ciorchine, falosi de identitatea lor mirobolanta.
Not! Not! Not!

Sincer, sunt din ce in ce mai suparata pe faptul ca tot timpul nostru ajunge sa se imparta intre serviciu si internet. Se munceste mult in Romania, se sta mult peste program si desi toti se plang de lipsa timpului, ii gasesti gramada pe feisbuci sau pe alte minunate retele online.

Yap...si eu sunt unul dintre ei. Pentru mine suna ingrijorator...abia astept vara, sa ma lopatesc cu fi-mea in nisip.
Asa-i...o sa pun poze pe feisbuci...sa vedeti cat de mare a crescut :):):).

sursa foto : http://solarian.ro/page/7

Un comentariu:

Cristinne spunea...

ce nu-mi place mie e ca ma tot trezesc cu cate o invitatie de la cineva necunoscut, pe feisbuci, si tre sa stau stramb ca sa gandesc drept de ce dracu' o vrea sa ma aiba in lista de prieteni? se pune ca esti mai tare daca ai prieteni mai multi? cunoscuti au ba? cred ca oriunde ai nevoie de putin spatiu personal, n'est-ce pas? si mai cred ca sunt singura in masura sa hotarasc cu cine ma intovarasesc si cu cine ba.