luni, 18 ianuarie 2010

despre mamici, tatici si...pampersi

S-a nascut bebe. Bucurie mare. Toata familia se aduna. Toti vor sa tina mica gagalice in brate. Sa se joace cu ea. Sa o simta. Sa-i arate ca e cel mai frumos cadou pentru intreaga familie.
Bunicile isi amintesc si povatuiesc proaspata mamica. Ea se vede cu botul mic in brate si nu stie de unde sa-l apuce si ce sa-i faca.

Sta, se linisteste si-si aminteste ca e mamica. Asta inseamna tot. Trebuie doar sa-si asculte instinctul.
Nimeni nu cunoaste copilul mai bine decat ea.

Si totul e minunat pana la scutece. Schimbat de scutece.
Si nu pipi...asta nici nu se vede...apropos...pentru cei inca neinitiati in domeniul mamici-tatici..unii pampersi miros discret a aloe, diverse...asa incat pipi chiar nu se simte.

Ehhhh...mare problema vine odata cu kaka :)...aici taticii deja dau bir cu fugitii si mamicile sunt cele care raman pe pozitii sa infrunte si asta.

Relatia taticilor cu pampersul plin e tare funny. Sclifoseli, eschivari, fete-fete, ochi dati peste cap, mutrite speriate. :):):) :D:D:D
Unde sa fug, unde sa m-ascund??? A explodat bomba langa mine si eu nu sunt inarmat si nici pregatit sa-i fac fata.

Hei, mamici, haideti sa povestim!! :D Poate ii va mai consola gandul ca mai sunt si alti tatici in lupta cu pampersii.

8 comentarii:

Unknown spunea...

Scenariu: Tati cu baietii in sufragerie, mami la bucatarie pregateste mancarica pentru baietii ei....
Deodata un strigat disperat:

MAMIIIIIII....VINO REPEDEEEEEE!!DA'
REPEDEEEEEE!

Mami vine speriata intr-un suflet, gandindu-se ca or fi patit ceva!

Tati: A facut caca Mateiiiiii! :((
PHEUUU! CE MIROASEEEEE!

Unknown spunea...

Alt scenariu:

Seara inainte de culcare, schimbam copii cu pijamale, pampersi uscati!

Mami: schimba-l tu pe David, a facut doar pipi!

Tati increzator...trage cu avant de pampers, de unde unu mic se imprastie pe pat , pe mana lui. VAI CE TRAGEDIE!!

PHEUU, MI-A CAZUT SI PE MANA!
AI ZIS CA A FACUT DOAR PIPIIII!

B spunea...

Mdeah... vorbeste viteaza din tine... da p-aia nu le-o zici? aia cand au facut ei primu' kkutz acasa, si era verde, da' tu te-ai facut si mai verde si ti-a venit rau si ai strigat la mama MAMAAAAAAAAAAAAA :-S ... pe-aia n-o zici, nu?

Cristinne spunea...

wow!!! eu cred ca examenul cu kaka e cel mai greu de trecut :D...mami s-a sacrificat pana acum, l-a lasat pe tati doar o data singur cu uca si norocul lui ca nu s-a intamplat minunea...in schimb a fost nevoit s-o schimbe de pipi si emotionat de grandoarea momentului i-a pus pampersu' cu fata-n spate...a venit mami acasa si a corectat situatia :D

Unknown spunea...

S-a intamplat o singura data, abia venita acasa, nemancata si dupa operatie....da, mi s-a facut rau....O SINGURA DATA.....

Incredibil, nu?

Cristinne spunea...

ehhh...daca ar fi trecut si ei prin ce-am trecut noi ca sa nastem...ce sa le faci? si ei tot niste copii sunt...noroc ca nu fac la pampers :D:D:D

E (mami de I) spunea...

Tre' sa va prezint si alternativa: tati al nostru nu are si nici nu a avut vreodata vreo problema cu pasarici si curuleti manjiti. Si nici cu facut baita si masaj tacticos si dragastos dupa baita, atunci cand mami are alte treburi. Suntem niste norocoase, stim... Pupam tati cu drag si dor.

Cristinne spunea...

chiar ca sunteti niste norocoase!! bravo, tatic! ai capatat experienta, esti pregatit si pentru al doilea bebe, sunt sigura!! :)